Ulkoistettu markkinointipäällikkö

Tarvitsetko markkinointipäällikköä?

Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja ideana on tarjota asiakkaille ulkoistettu markkinointipäällikkö ilman kovia palkka- & työnantajakustannuksia.

Saatte ammattilaisen ratkomaan markkinoinnin haasteita aina tarpeen vaatiessa, tai tietyn tuntimäärän kuukaudessa. Joustava mallimme mahdollistaa juuri teille sopivan panostuksen.

Laaja kumppaniverkostomme on myös käytössänne, josta tuomme uusia ideoita asiakasyritystemme käyttöön, sekä auttaa pitämään kulut kurissa.

Esimerkki käyttötarkoituksia

– Markkinointibudjetin suunnittelu
– Markkinointisuunnittelu vuodelle budjetin mukaan
– Markkinointikanavien suunnittelu
– Markkinoinnin kilpailutus
– Markkinoinnin ja myynnin integrointi
– Raportointi
– Analyysit

 

Autamme mielellämme myös kaikissa myyntiprosessien kehittämisissä!

Mikä on ulkoistettu markkinointipäällikkö?

Ulkoistettu markkinointipäällikkö on palvelu, jossa yritys palkkaa markkinointialan ammattilaisen työskentelemään yrityksen markkinointitoimenpiteiden parissa ulkoisena konsulttina tai kumppanina. Tämä markkinointipäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä yrityksen kanssa ja vastaa markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta.

Kenelle ulkoistettu markkinointipäällikkö soveltuu?

Yritykset, jotka voivat hyötyä ulkoistetusta markkinointipäälliköstä, ovat usein pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka eivät välttämättä ole valmiita tai kykeneviä palkkaamaan kokopäiväistä markkinointipäällikköä sisäisesti. Nämä yritykset saattavat tarvita ulkopuolista asiantuntemusta ja apua markkinointistrategioidensa kehittämisessä ja toteuttamisessa.

Mitä hyötyjä saadaan ulkoistamalla?

Asiantuntijuus

Ulkoistettu markkinointipäällikkö tuo mukanaan laajan kokemuksen ja asiantuntemuksen markkinoinnista. Heillä on taitoja ja tietämystä erilaisista markkinointistrategioista ja -tekniikoista, jotka voivat auttaa yritystä saavuttamaan markkinointitavoitteensa tehokkaasti.

Resurssien tehokas käyttö

Ulkoistettu markkinointipäällikkö tarjoaa yritykselle mahdollisuuden hyödyntää markkinointiosaamista ilman tarvetta palkata kokopäiväistä työntekijää. Tämä voi olla taloudellisesti kannattavaa pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka pyrkivät optimoimaan resurssinsa.

Joustavuus ja skaalautuvuus

Ulkoistettu markkinointipäällikkö voi tarjota joustavan ja skaalautuvan ratkaisun yrityksille, jotka tarvitsevat erilaista markkinointitukea eri aikoina tai erilaisten projektien yhteydessä. He voivat tarjota tarpeen mukaan lisää tai vähemmän panosta yrityksen tarpeiden mukaan.

Ulkoisen näkökulman tuominen

Ulkoistettu markkinointipäällikkö voi tuoda yritykselle ulkoisen näkökulman markkinointiin ja auttaa tunnistamaan uusia mahdollisuuksia ja strategioita, joita yritys ei ehkä muuten huomaisi

Varaa etäpalaveri

Tai jätä meille viesti - olemme pikimmiten yhteydessä!