Kotisivupaketit

Näppärät kotisivupaketit juuri sinun tarpeisiin!

Kotisivupaketit on tarkoitettu hahmottamaan sivuston rakentamisen kustannuksia. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi sivuston laajuus, eli alasivujen määrä, erikoisominaisuudet, suunnitellaanko visuaalinen ilme täysin nollista ja millaisilla ohjelmilla sivusto halutaan rakentaa. Sivustopaketit on rakennettu WordPress pohjalle Elementorin avustuksella.

Voimme toteuttaa myös Wix, Squarespace ym. sivustot, mutta lähtökohtaisesti suosittelemme WordPressiä. 

Ps. Kauttamme saa myös hoidettua palvelintilaukset ja domainit!

Pikku paketti

1-3 alasivua
498 Alkaen
 • Toimii länderinä
 • SEO
 • Mobiilioptimoitu

Keskipaketti

3-5 alasivua
899 Alkaen
 • Sopii useimmille yrityksille
 • SEO + Mobiilioptimointi
 • Muokataan tarpeisiin sopivaksi
Suosittu

Iso paketti

6-10 alasivua
1499 Alkaen
 • SEO & Mobiilioptimointi
 • Blogi
 • Brändisuunnittelu

Custom Sivusto

Alasivut tarpeen mukaan
1500 Alkaen
 • Sopii vaativampiin ratkaisuihin
 • SEO/Mobiilioptimointi
 • Verkkokaupat

Kotisivut ovat yrityksen käyntikortti

Yrityksellä on nykyaikana oltava vahva digitaalinen läsnäolo ja keskeinen osa tätä on omat verkkosivut. Verkkosivut ovat kuin digitaalinen käyntikortti, ensimmäinen paikka, johon asiakkaat kääntyvät etsiessään tietoa palveluistasi tai tuotteistasi. Verkkosivujen avulla yritys palvelee nykyisiä ja tavoittaa uusia asiakkaita.

Laadukkaat verkkosivut antavat yrityksestä ammattimaisen kuvan ja lisäävät luotettavuutta. Ne toimivat ikään kuin jatkeena yritykselle, tarjoten asiakkaille mahdollisuuden saada tietoa yrityksen toiminnasta ja tarjonnasta milloin tahansa, mikä puolestaan lisää käyttäjäkokemusta ja asiakastyytyväisyyttä.

Verkkosivut tarjoavat myös tehokkaan alustan markkinointiin ja mainontaan. Niiden avulla yritys voi jakaa uutisia, tarjouksia ja sisältöä helposti, ja hyödyntää hakukoneoptimointia (SEO) parantaakseen näkyvyyttään verkossa.

Verkkosivujen rakentaminen saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta se voi olla yllättävän helppoa ja vaivatonta ulkoistamalla rakentamisen digitoimistolle.

FAQ

Kustannukset vaihtelevat projektin laajuuden, vaativuustason ja haluttujen ominaisuuksien mukaan. Sivun yläreunasta saat arvioitua miten paljon sivusto kutakuinkin maksaa. Teemme virallisen tarjouksen tarvekartoituksen pohjalta etätapaamisessa.

Rakennusajan kesto riippuu projektin laajuudesta ja monimutkaisuudesta. Yksinkertaiset sivustot voivat valmistua muutamassa päivässä, kun taas monimutkaisemmat projektit saattavat vaatia useita kuukausia.

Alkaen hinnat on arvioitu perusominaisuuksilla ilman monimutkaisia ominaisuuksia. Hintaan sisältyy sivuston rakentaminen ja hintaan lisätään tarvittaessa tarvittavat ohjelmistokustannukset – tarkoituksena kuitenkin pitää kustannukset minimissä. 

Sivustot rakennetaan aina asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Näiden pohjalta rakennamme sivuston rungon, jota muokataan toiveiden mukaisesti, kunnes lopputulos on asiakasta tyydyttävä. 

Kartoituskeskustelussa käymme läpi kaikki toiveesi ja tarpeesi sivuston visuaaliseen toteutukseen. Hyvällä sivustolla on myös riittävästi tekstisisältöä ja kuvia, jotka sinun tulisi toimittaa meille. Tarjoamme lisäpalveluna sisällöntuotannon ja kuvapankin kuvat, mikäli näitä palveluita tarvitset. 

Annettu tarjous koskee verkkosivun rakentamista ja julkaisua. Tarjoamme opastuksen verkkosivun ominaisuuksien käyttöön, mutta lisäominaisuuksien lisääminen tai verkkosivun laajentaminen ovat lisäpalveluita, joiden hinnat sovitaan erikseen.

Kaikki sivustot rakennetaan hakukoneoptimointi mielessä palvelemaan niitä sisällön ja rakenteen puolesta. Jatkuva hakukoneoptimointi on erillinen palvelumme, johon voit tutustua lisää täältä.

Tarjoamme myös edullisen verkkosivun ylläpidon, joka hinnoitellaan asiakkaan tarpeita tukemaan. Ylläpitopalveluista voit lukea lisää täältä.