Hakusanamarkkinointi - Google Ads

Hakusanamainonta

Hakusanamarkkinointi, hakusanamainonta, Google Ads – kaikki tarkoittaa samaa asiaa eli Googlen hakutulosten “Sponsoroitu” mainoksia. 

Hakusanamarkkinointi tarjoaa kohdennettua näkyvyyttä, mikä tarkoittaa sitä, että tavoitat potentiaaliset asiakkaasi juuri silloin, kun he ovat kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi. Tämä johtaa tehokkaampaan markkinointiin ja parempaan tulokseen. Lisäksi, Google Ads tarjoaa mittarit ja seurannan, joiden avulla voidaan tarkasti arvioida mainosten suorituskykyä ja tehdä tarvittavia muutoksia optimoidaksesi kampanjasi. 

Hakusanamarkkinoinnissa maksat vain klikkauksista tai näyttökerroista, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille eri kokoisilla budjeteilla. Mainosten näkyvyys alkaa välittömästi kampanjan käynnistymisen jälkeen, mikä tarkoittaa, että voit saavuttaa nopeita tuloksia ja lisätä liikennettä sivustoillesi lyhyessä ajassa.

Google Adsin parhaita puolia nopeuden lisäksi on skaalattavuus. Voit helposti säätää mainosbudjettia ja kohdentamista tarpeidesi mukaan sekä skaalata kampanjoita menestyksen kasvaessa. Tämä mahdollistaa kampanjan optimoinnin ja kehittämisen jatkuvasti, mikä puolestaan johtaa parempiin tuloksiin ajan mittaan.

Saadulla hakukonenäkyvyydellä voit erottua kilpailijoistasi, saada enemmän näkyvyyttä ja vahvistaa brändiäsi Google-verkossa. Yhteenvetona, Google Ads-markkinointi on tehokas tapa saavuttaa yrityksesi tavoitteet verkossa, maksimoida mainosbudjettisi tehokkuus ja kasvattaa liikennettä sekä myyntiä sivustollasi.

Kampanjan ylläpito

Ei sisällä mainosbudjettia
150 Alkaen / kk
 • Raportointi
 • Jatkuva kampanjan optimointi
 • Hakusanatutkimus

Kampanjan rakennus

Mikäli aikaisempaa tiliä ei ole
299 Kertamaksu
 • Mainostilin luonti
 • Analytiikan asennus
 • Raportoinnin asennus

Hakusanamarkkinointi vai hakukoneoptimointi?

Molemmat palvelut toimivat Googlen hakukoneessa ja tästä syystä ne usein sekoitetaankin keskenään, mutta niillä on useita eri ominaisuuksia. Markkinoinnin kannalta parhaat tulokset saavutetaan käyttämällä molempia palveluita samanaikaisesti.

Hakukoneoptimointi

 • Hakukoneoptimointi on prosessi, jonka avulla pyritään parantamaan verkkosivuston näkyvyyttä orgaanisissa (luonnollisissa) hakutuloksissa hakukoneissa, kuten Googlessa.
 • SEO keskittyy verkkosivuston optimointiin, jotta se vastaa paremmin käyttäjien hakukyselyihin ja parantaa sijoitusta hakutulossivuilla.
 • SEO sisältää useita toimenpiteitä, kuten avainsanojen tutkimista ja käyttöä, sisällön optimointia, teknistä optimointia, linkkien rakentamista ja käyttäjäkokemuksen parantamista.
 • SEO:n tulokset eivät ole välittömiä, vaan se voi vaatia aikaa näkyvien tulosten saavuttamiseksi.

Google Ads

 • Google Ads on Googlen mainosjärjestelmä, joka mahdollistaa mainosten näyttämisen Googlen hakutulossivuilla ja sen kumppaniverkostossa.
 • Google Ads perustuu maksulliseen mainontaan, jossa mainostaja maksaa jokaisesta klikkauksesta (CPC), näytöstä (CPM) tai muusta toivotusta toimenpiteestä, kuten myynnistä tai liidistä (CPA).
 • Mainokset voidaan kohdentaa tarkasti tiettyihin avainsanoihin, maantieteellisiin alueisiin, käyttäjäryhmiin ja demografisiin tietoihin perustuen.
 • Google Ads voi tuottaa välittömiä tuloksia ja lisätä verkkosivuston liikennettä ja näkyvyyttä heti, kun mainokset on käynnistetty.

Kumpi on sinulle parempi vaihtoehto?

Mikäli et ole varma kumpi vaihtoehto on sinulle parempi, varaa aika ilmaiseen konsultaatioon niin selvitämme asian! Voit myös lukea lisää hakukoneoptimointipalvelustamme täältä.